phone 983-651-5611
Home > Failed To > Failed To Resubmit Video Urb

Failed To Resubmit Video Urb

Search: LoginPreferencesHelp/GuideAbout TracRegister WikiTimelineRoadmapBrowse SourceView TicketsNew TicketSearch Context Navigation ← Previous TicketNext Ticket → Modify ↓ Opened 21 months ago Last modified 21 months ago #19399 new defect mjpg-streamer uvcvideo: Failed c1e_idle+0xd7/0xfd [16935.028382] [] ? If I changed the usb cable to one with noise filter like this attached. cpu_idle+0xb2/0x124 [16935.028385] [] ? Source

Posts: 13Joined: Wed Sep 10, 2014 6:43 am by DougieLawson » Wed Mar 18, 2015 9:37 am I'd start by looking at memory usage. Some frequencies are much more harmful to some devices than others. Not impossible; but very unlikely.i's much more likely that current consumption isn't the problem.Most of these tiny USB PSU's I've seen emit some sort of noise. Ekle Bu videoyu daha sonra tekrar izlemek mi istiyorsunuz? https://dev.openwrt.org/ticket/19399

Opts: (null)[ 6.507733] i2c /dev entries driver[ 6.610615] lirc_dev: IR Remote Control driver registered, major 245[ 6.659289] lirc_rpi: module is from the staging directory, the quality is unknown, you have been I ended up with a flash crash and a hung task after a few minutes: [ 599.274375] INFO: task plugin-containe:2862 blocked for more than 120 seconds. [ 599.274379] "echo 0 > Alex L 90 görüntüleme 0:45 Dil: Türkçe İçerik konumu: Türkiye Kısıtlı Mod Kapalı Geçmiş Yardım Yükleniyor... MJPG Streamer Download all attachments as: .zip Oldest first Newest first Threaded Comments only Change History (6) Changed 21 months ago by [email protected]… Attachment mjpeg.png​ added MJPG Streamer comment:1 Changed 21

I have colected a bunch of these PSU's over the years as people seem to throw away these things all of the time. Comment 23 Ilya 2012-07-26 06:40:23 EDT Created attachment 600480 [details] MPlayer && Skype irqsoff tracer logs Comment 24 Ilya 2012-07-26 07:26:20 EDT Created attachment 600489 [details] MPlayer2 under the irqsoff tracer This is the dmesg output [ 175.462012] uvcvideo: Failed to resubmit video URB (-27). [ 175.462021] uvcvideo: Failed to resubmit video URB (-27). [ 175.462027] uvcvideo: Failed to resubmit video URB Webcam C200 [email protected]:~# dmesg | grep video [ 13.650000] Linux video capture interface: v2.00 [ 14.730000] uvcvideo: Found UVC 1.00 device (046d:0802) [ 14.800000] usbcore: registered new interface driver uvcvideo

Did you try plugging it into a different port, or disconnecting other attached devices? You can nevertheless proceed and submit your changes if you wish so. I assume this is chewing up a significant amount of CPU time. Comment 20 Ilya 2012-07-25 12:50:18 EDT Created attachment 600345 [details] MPlayer && Skype usbmon output Comment 21 Ilya 2012-07-25 13:01:05 EDT > Does the altsetting array contain altsetting 0 ?

Comment 3 Ilya 2011-10-25 07:50:20 EDT > -27 means that there's not enough bandwidth available for the camera The webcam also work via a USB 1.1 controller. Initially starting in the 8-12% range (normal) but then it'll get up into the 90s. My webcam works well with kernel 2.6.32 and v4l1-compat module but every kernel newer then 2.6.32 hangs up with message in dmesg: [ 100.764645] uvcvideo: Failed to resubmit video URB (-27). E169/E620/E800 HSDPA Modem Bus 001 Device 010: ID 046d:0802 Logitech, Inc.

Yükleniyor... http://linux-uvc-devel.narkive.com/VBQVrYbb/failed-to-resubmit-video-urb-1 Debian bug tracking system administrator . set_next_buddy+0xe/0x28 [ 599.274475] [] ? bash-4.2$ uname -a Linux nemesis 3.3.0-4.fc16.i686 #1 SMP Tue Mar 20 18:45:14 UTC 2012 i686 i686 i386 GNU/Linux bash-4.2$ bash-4.2$ dmesg [ 320.137117] uvcvideo: Failed to resubmit video URB (-27). [

If anybody wishes to download the source for the kernel I compiled to create the module, it is available here. this contact form I haven't looked through your 2.6.32 usbmon trace in any detail, but I can tell you what to look for. Please retest with this update. Refer to https://wiki.ubuntu.com/KernelMainlineBuilds .

The important thing to note here is the number just before each "C": 335361851 335365852 335369851 These are timestamps, in microseconds. I haven 't seen it since, but that particular Pi has been doing duty without a need for ethernet lately as an RPi-X on the bottom of a pond. Oturum aç Bu videoyu beğenmediniz mi? http://twaproductions.com/failed-to/failed-to-reinit-video.html I have a 2A power supply, excellent quality, and I have measured the current before, it's only consuming 600mA.

Yükleniyor... tags: removed: ehci-hcd kernel-2.6.33+ uvcvideo Changed in linux (Ubuntu): status: Confirmed → Incomplete Launchpad Janitor (janitor) wrote on 2012-05-25: #13 [Expired for linux (Ubuntu) because there has been no activity for Do not send private messages.

Some data may be corrupt.

If you receive errors while attempting to run the commands above, put your backup of your ehci-hcd.ko file back as it does not seem that you are running the same version Send a report that this bug log contains spam. I'll also update my /etc/kbd/config to not time-out the display. It hang after few hours of work [162892.645192] uvcvideo: Failed to resubmit video URB (-27). [162892.645206] uvcvideo: Failed to resubmit video URB (-27). [162892.645216] uvcvideo: Failed to resubmit video URB (-27).

It shows a maximum latency of only 6 ms, not 50 ms. Constantly running with SSH, Lighttpd, ShellInABox, SMB mount to NAS, elinks ncurses browser and GNU Screen. This pattern continues as long as the transfer is working. Check This Out Thanks.

Posts: 13Joined: Wed Sep 10, 2014 6:43 am by rpdom » Mon Mar 16, 2015 7:44 am If your Pi keeps doing something "odd" at a particular time of day, the I even have one that should be useful as a radio/cellphone jammer as it radiates a broad spectrum of RF.I've had the exact same problem on one of my Pi's (ethernet But they also does not work for me on my hardware (Dell Inspiron 1300). All has ended after mounting usbfs to /proc/bus/usb. > ># mount -t usbfs none /proc/bus/usb Unfortunatly this is misinformation.

All has ended after mounting usbfs to /proc/bus/usb. # mount -t usbfs none /proc/bus/usb Raydee (doctor-mixmid) wrote on 2012-03-10: #11 >I had the same "bug" with Logitech C310 and C270. Notification sent to Matteo Settenvini : Bug acknowledged by developer. (Wed, 19 Jun 2013 17:21:46 GMT) Full text and rfc822 format available. This bug was reported a while ago and there hasn't been any activity in it recently. Thanks Attachments test.jpg (10.35 KiB) Viewed 2192 times Posts: 13Joined: Wed Sep 10, 2014 6:43 am

Post a reply 32 posts Page 1 of 2 1,

This problem has driven my nuts.I am sure it's not the problem of SD card or power supply. The memory free is still 529 MB, so I think it's not the problem of memory leak.Thu Mar 19 09:10:01 CST 2015 total used free shared buffers cachedMem: 863 333 529 I use meanwell NED-50A power supplyhttps://www.meanwell-web.com/en/products/ac-dc-power-supply/enclosed-type/41-50-w/ned-50This should be much more reliable than regular power supply or phone chargers. video_usercopy+0x219/0x2cc [videodev] [ 599.274472] [] ?