phone 983-651-5611
Home > Failed With > Failed With 10091

Failed With 10091

Contents

During the backup job, Backup Exec backs up the data from the VSS-aware applications by using Granular Recovery Technology (GRT). Offline Pages: 1 Index »Multimedia and Games »[SOLVED] Steam failing to install Board footer Jump to Newbie Corner Installation Kernel & Hardware Applications & Desktop Environments Laptop Issues Networking, Server, and Hope this is other way for your alternative solutions. Thank You! http://twaproductions.com/failed-with/failed-with-gle-1245-log.html

Menu Close Search SOLUTIONS Solutions Overview Unstructured Data Growth Multi-Vendor Hybrid Cloud Healthcare Government PRODUCTS Product Overview Backup and Recovery Business Continuity Storage Management Information Governance Products A-Z SERVICES Services Overview they tell you if the card is installed and working at the hardware level. USERENV(10c.500) 00:46:39:171 CompileMof: Failed to get delete the rsop namespace. I just realized I was using get.docker.io, and it looks like it was re-directing.

V-79-57344-38727

Here's more output from the userenv.log20:06:23:242 ProcessGPOs: GetNetworkName failed with 10091.USERENV(3f4.3f8) 20:11:14:015 CUserProfile::CleanupUserProfile: Ref Count is not 0USERENV(3f4.3f8) 20:11:14:031 CUserProfile::CleanupUserProfile: Ref Count is not 0USERENV(3f4.3f8) 20:11:14:031 CUserProfile::CleanupUserProfile: Ref Count is not USERENV(284.47c) 21:18:22:214 MyGetUserName: GetUserNameEx failed with 1355. phobologic commented Aug 30, 2015 Crazily enough this just started hitting me again. USERENV(284.47c) 21:19:08:247 MyGetUserName: GetUserNameEx failed with 1355.

USERENV(26c.270) 00:54:37:375 CUserProfile::CleanupUserProfile: Ref Count is not 0 USERENV(26c.270) 00:54:37:390 CUserProfile::CleanupUserProfile: Ref Count is not 0 USERENV(26c.270) 00:54:37:390 CUserProfile::CleanupUserProfile: Ref Count is not 0 USERENV(26c.444) 00:54:50:906 GetGPOInfo: Local GPO's gpt.ini is Group policy is working OK except for 2 pcs i've identified. To Specify a Logon Account in Backup Exec to attach to a specific Virtual Machine for Application GRT backups edit the Backup Job Resource Credentials and specify the account (FIGURE 2). (FIGURE 2) I might try it again though. (see below)electricshoes wrote:I had this problem the other day.

The Original Poster (OP) requires a utility that will accept a list of IP addresses … Windows Networking Network Management Windows 7 Windows 8 Scripting Languages Introduction to GIMP Video by: V-79-57344-38730 USERENV(284.288) 22:40:44:590 UnloadUserProfileP: Didn't unload user profile USERENV(284.288) 22:41:03:854 Profile was loaded but the Ref Count is 1 !!! USERENV(284.564) 21:29:05:671 GetGPOInfo: Local GPO's gpt.ini is not accessible, assuming default state. ie.

Join & Ask a Question Need Help in Real-Time? Error 0x80041002. However, the following conditions were encountered:Backup Exec failed to connect to one or more virtual machines and was unable to collect the necessary metadata to restore individual application items. USERENV(284.264) 00:04:42:234 GetGPOInfo: Local GPO's gpt.ini is not accessible, assuming default state.

V-79-57344-38730

Straight after the install Steam auto-started fine to the login, and I logged in fine though I had to turn off cairo-compmgr for it to show up, otherwise I couldn't see https://bitbucket.org/chromiumembedded/cef/issues/669/cef1-wsalookupservicebegin-failed-is http://support.microsoft.com/kb/319440 Thursday, June 28, 2012 12:51 AM Reply | Quote Microsoft is conducting an online survey to understand your opinion of the Technet Web site. V-79-57344-38727 Copyright Microsoft Corporation 1999. 0 LVL 23 Overall: Level 23 Windows Networking 10 Message Expert Comment by:Tim Holman ID: 21139881999-10-10 Is this error intermittent ? Backup Exec Cannot Connect To The Remote Agent Because A Trust Relationship Was Not Established USERENV(288.3a4) 14:41:07:203 CEvents::Report: ReportEvent failed.

See Related Documents (TECH159562 ) 9. The Network and Security settings are configured incorrectly so that the Media Server unable to communicate with the virtual machines over the network.     Terms http://twaproductions.com/failed-with/repadmin-failed-with.html USERENV(284.490) 20:07:59:406 MyGetUserName: GetUserNameEx failed with 1355. Thursday, February 25, 2010 5:43 PM Reply | Quote Answers 0 Sign in to vote I would go on a different optionrestart the machine and see if the login is fine Reboot If this doesn't work either, simply reinstall windows on top your current installation.

USERENV(35c.360) 20:32:49:078 GetUserGuid: Failed to get user guid with 1355. Temporary fix ********* * HIPER * ********* Comments APAR Information APAR numberPK10091 Reported component nameIMS V9 Reported component ID5655J3800 Reported release901 StatusCLOSED PER PENoPE HIPERYesHIPER Special AttentionNoSpecatt Submitted date2005-08-08 Closed date2005-09-19 Friday, February 26, 2010 10:20 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Thanks for the reply guys. Source Incorrect credentials were entered for the virtual machine.  NOTE:  The two most common issue for that generate this exception are no Backup Exec remote agent installed inside the Virtual machine or Incorrect

Try it for free! Subscribe to our monthly newsletter for tech news and trends Membership How it Works Gigs Live Careers Plans and Pricing For Business Become an Expert Resource Center About Us Who We USERENV(284.5a0) 22:30:53:384 MyGetUserName: GetUserNameEx failed with 1355.

Repeat step 2.

They are both static IP with correct network settings ( Other PCs working OK are also static IP but most PCs are dhcp) Anyway I've run debug diagnostics and on both fixme:advapi:EventRegister {47a9201e-73b0-42ce-9821-7e134361bc6f}, 0x3f005160, 0x3f036b20, 0x3f036b18 fixme:advapi:EventRegister {58a9201e-73b0-42ce-9821-7e134361bc70}, 0x3f005160, 0x3f036b58, 0x3f036b50 fixme:advapi:EventRegister {3fa9201e-73b0-43fe-9821-7e145359bc6f}, 0x3f005160, 0x3f036ae8, 0x3f036ae0 fixme:advapi:EventRegister {1432afee-73b0-42ce-9821-7e134361b433}, 0x3f005160, 0x3f036b90, 0x3f036b88 fixme:advapi:EventRegister {4372afee-73b0-42ce-9821-7e134361b519}, 0x3f005160, 0x3f036bc8, 0x3f036bc0 fixme:process:SetProcessShutdownParameters (00000100, 00000000): partial stub. USERENV(35c.4d0) 20:42:47:557 MyGetUserName: GetUserNameEx failed with 1355. Simply fill out this brief survey by 11:45 p.m.

USERENV(284.7c8) 22:42:53:140 ProcessGPOs: MyGetUserName failed with 1355. Group Policy processing aborted. Mine is with "https://www.threatstack.com/APT-GPG-KEY-THREATSTACK" I've found a few similarities: get_url also fails with these URLs, it's not just apt_key Both are CDN'ed by Cloudfront Both require SNI in order to function. have a peek here aborting USERENV(35c.360) 21:55:53:171 CUserProfile::CleanupUserProfile: Ref Count is not 0 USERENV(35c.360) 21:55:53:203 CUserProfile::CleanupUserProfile: Ref Count is not 0 USERENV(35c.360) 21:55:53:203 CUserProfile::CleanupUserProfile: Ref Count is not 0 USERENV(35c.360) 21:55:53:203 CUserProfile::CleanupUserProfile: Ref Count is

USERENV(284.7c8) 22:42:53:140 MyGetUserName: GetUserNameEx failed with 1355. I'm raising this issue here as the get_url code is in this repo. I haven't ever found the need to post since usually I'm able to resolve all issues with the magic of the Search function, however this problem has stumped me. USERENV(35c.54c) 21:40:07:156 ProcessGPOs: The DC for domain CONTOSO is not available after retries.

Appears to be related to the cert concat issue seen in the apt_repository that seemed to be resolved in ansible 1.8. USERENV(284.a4) 21:38:09:996 ProcessGPOs: MyGetUserName failed with 1355. After configuring TCP/IP with the Network settings I tried to ping 127.0.0.1 and was replied with "transmit failed, error code 10091; these were the only two machines that had this failure, Join our community for more solutions or to ask questions.

United States English English IBM® Site map IBM IBM Support Check here to start a new keyword search. Thanks and Regards, Cheers... When I run the gpo results wizard there's also the error :Windows cannot access the file gpt.ini for GPO cn={0F6625A8-FC42-4854-942C-A09F5CBC2188},cn=policies,cn=system,DC=AXA-IE,DC=INTRAXA. bcoca added P2 bug_report labels Jan 26, 2015 apollocatlin commented Feb 15, 2015 I too am seeing this exact same issue with apt_key as mentioned above.

I just made this change: - name: get_docker repository key command: /usr/bin/curl https://get.docker.com/gpg | /usr/bin/apt-key add - phobologic commented Aug 30, 2015 Yeah - actually, were you hitting get.docker.io or get.docker.com? It won't run correctly if running within DOS prompt windows of Win95. USERENV(284.288) 20:28:10:354 MyRegUnLoadKey: Failed to unmount hive 00000005 USERENV(284.288) 20:28:10:448 DumpOpenRegistryHandle: 2 user registry Handles leaked from \Registry\User\S-1-5-21-407274304-2704512590-816908753-1111 USERENV(284.288) 20:28:10:448 UnloadUserProfileP: Didn't unload user profile USERENV(284.288) 20:28:11:526 UnloadUserProfile: If loopback tests fail intermittently, then some sort of temporal displacement of your IP stack is taking place !

We recommend upgrading to the latest Safari, Google Chrome, or Firefox. REASON:Backup Exec cannot collect metadata in the following situations:  1. It turned out that there was still a folder for wine located in /usr/share/ containing a fonts folder filled with fonts. USERENV(35c.54c) 21:40:07:156 ProcessGPOs: The DC for domain CONTOSO is not available.

USERENV(35c.130) 20:25:29:145 ProcessGPOs: MyGetUserName failed with 1355. Email Address (Optional) Your feedback has been submitted successfully! I'll try the Group Policy Slow Link Detection proposed fix.