phone 983-651-5611
Home > The Specified > The Specified Cgi Application Misbehaved By

The Specified Cgi Application Misbehaved By

Contents

Probs. (as yet :-)) Needs testing on other setups, go ahead :-). [2004-10-14 08:25 UTC] winterpalace at netspace dot net dot au Damn. This will be required on your server. Turning off scanning on the PHP folder has fixed this problem for me (iis5 / PHP 4.3.6). [2004-05-26 15:36 UTC] onderoz at zmail dot sk PHP5 Release candidate 2 + IIS5 bye. [2004-09-27 18:49 UTC] jvanhoy at archermalmo dot com Another clue about this weird bug is.... Check This Out

Code samples could also help. Windows update can be a bit of a pain that way. One piece of pertinent information is that the error is occurring on the page redirected to, and not on the page doing the redirection, as you can see from the following So PHP is working everywhere else, works fine for all the EE admin stuff, and seams to be serving the site correctly and when I submit things the changes happen, just

The Specified Cgi Application Misbehaved By Not Returning A Complete Set Of Http Headers. Python

As I am not administrator on the server, I don't know well how it is configured, but I can get more info if necessary. do I have to mess with these with every new installation/upgrade/system change? ExpressionEngine News #eecms, #events, #releases © EllisLab, All Rights Reserved. I also struggled with this problem of getting PHP to run on IIS.

Log in or register to post comments Comment #6 angelahoistion CreditAttribution: angelahoistion commented August 29, 2006 at 4:25pm After further checking I reallized that the page renders with an error (indicated More. It's not just with saving templates as files, it's happening with a number of form submissions in the control panel. How To Fix Cgi Error Check if you can run simple Perl / CGI script to verify Activeperl is installed correctly.

The following is an example of a correct header: print "HTTP/1.0 200 OK\n"; print "Content-Type: text/html\n\n\n"; Big Change Coming Soon - if you want your PMs save them now! Http Error 502.2 - Bad Gateway Which version and build of EE are you using? 2. cgi.force_redirect=0 b. ;doc_root= so.. here The data is saved to the database but that error is returned. #8 / Jan 18, 2011 5:52pm Ingmar Greil 29243 posts Very good.

Still no change, only brings a blank page when I'm submitting changes to templates, or entries, or adding new items in those area. Http Error 502.2 Bad Gateway Iis7 Python See separate IBM Technote #1618592. This way it seems that my use of header("Location: yada yada"); got some breathing room and could "catch" up and smoothly go to my start page instead of throwing a CGI the following line of code WILL cause the "CGI Heart attack" to occur: system("rm /usr/local/apache/sessions/$THIS_SESSID"); That dog won't hunt on an NT machine and causes this error to occur.

Http Error 502.2 - Bad Gateway

After all, when you develop some app for an environment, you don't change the environment to suit your app (although sometimes it is easier to do so). "This is not a I need a complete SOLUTION for this, not WORKAROUND, if we're talking about a complete language. The Specified Cgi Application Misbehaved By Not Returning A Complete Set Of Http Headers. Python str_replace("\\","/",dirname($_SERVER['PHP_SELF'])) . "nextpage.php"); No. The Headers It Did Return Are "" You'll need to give us more information.

Here are some things you can try: First you need to make sure the temp folder exists on the server. Note that your system may use a different drive, such as "D:\temp" or "F:\temp" Legal Notices Store Features User Guide Support Bug Tracker EE Answers Blog Forums Community License Privacy Policy Terms of Service Username Password Forgot password? What you need to do to prepare for our migration to Discourse A New SitePoint Forum Experience: Our Move to Discourse May 26, 2006,21:08 #3 Netrunner View Profile View Forum Posts Click the Environment Variables tab and then look for your temp directory under System Variables. Cgi Error

Suddenly yesterday afternoon I began to receive the CGI Error when I submitted any updates to templates. naughty file Big Change Coming Soon - if you want your PMs save them now! I have upgraded our version of EE to the latest 2.1.3, and it has resolved our problem. Problem Statement ----------------- When browsing a php application, the IIS server randomly throws the error message: CGI Error The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP

I am running IIS5.1 on Windows XP Pro & SP2 and IE6 I have been trawling the net for a solution and am now totally confused. Cgi Script Error Jay goes back and tries the page again, everything works fine...every user after him sees the page okay. Everything was working normally until a few days after we launched the site.

What you need to do to prepare for our migration to Discourse A New SitePoint Forum Experience: Our Move to Discourse May 29, 2006,11:29 #5 glenlivet View Profile View Forum Posts

The relavent files John was asking about were the files and directories which need to be writeable. (Step 4: Set File Permissions) #5 / Jan 17, 2011 1:45pm jayferranti 6 posts Clone yourself! Gareth [2004-06-29 12:03 UTC] closedbolt at gmx dot de Seems like php.exe in php 5 rc3 does not prepend any headers. --> cgi error in IIS php-cgi.exe does... --> works fine I mistook your EE version.

This was the primary clue to the solution. Are you the only person who manages that machine? When trying to update templates, everything else in administration works fine. #2 / Apr 20, 2010 4:22pm [email protected] 15 posts After Deleting the Cache files that error has gone away and Make sure your template folder has correct permissions and the EE / PHP can write there. #4 / Apr 20, 2010 5:10pm [email protected] 15 posts it has switched back to kicking

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Windows 2003 patches) stopping CGI processes from working. Remove the line (or rewrite it to use the proper NT syntax) and the error goes away. [2004-09-30 22:52 UTC] mlisondra at lisondra dot biz This has occured in my applications It's best to contact Wonderdesk support for assistance.

OS: win32 only Private report: No CVE-ID: View Add Comment Developer Edit [2003-10-14 08:44 UTC] salmanarshad2000 at yahoo dot com Description: ------------ This bug or issue has been around for quite The following has solved the problem for us: header("Connection: close"); header("Location: $url"); Hopefully some day Microsoft will fix this... [2004-11-09 14:36 UTC] dan at hostway dot nl Hi all! str_replace("\\", "/", dirname($_SERVER['PHP_SELF'])) . $page); exit; [2004-11-04 04:12 UTC] mmyer at rightnowtech dot com We've spent an extensive amount of time investigating this and have found a work-around for the PHP Has there been any updates to your windows server at that time?

Hope this might solve the problem for some of you. [2004-09-08 16:41 UTC] [email protected] People, please do not add comments to this bug report.